Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ θα εξασφαλίσει διψήφια ποσοστά στις εκλογές

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης
Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης EUROKINISSI

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον News 24/7 πως "ακραία δεξιά στροφή της ΝΔ και η αστάθεια του ΣΥΡΙΖΑ" βοηθάει το ΚΙΝΑΛ.

Σε διψήφιο ποσοστό έβαλε τον εκλογικό πήχη για το ΚΙΝΑΛ ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού: "Το θέμα είναι το ευρωψηφοδέλτιο να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, το ίδιο ισχύει για τις λίστες στις εθνικές εκλογές. Επομένως, ο ανταγωνισμός βοηθάει" είπε.

"Η ακραία δεξιά στροφή της ΝΔ και η αστάθεια του ΣΥΡΙΖΑ μας επιτρέπουν να εξασφαλίσουμε ποσοστά μεγαλύτερα από αυτά που φαίνονται στις δημοσκοπήσεις, οπωσδήποτε διψήφια. Αν το ποσοστό που θα πάρουμε τιμά την προσπάθεια που κάναμε τότε μετά τις εκλογές πρέπει να συζητήσουμε προγραμματική συμφωνία με το πρώτο κόμμα. Το συνέδριο είναι μπροστά και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Το αν θα προχωρήσουμε σε προγραμματική συμφωνία έχει να κάνει με το ποσοστό που θα πάρουμε και με το αν οι δικές μας προτεραιότητες μπορούν να ενταχθούν σε αυτή την προγραμματική συμφωνία. Αυτή την πρόταση θα καταθέσω στο συνέδριο. Αν υπάρχει συμμετοχή 50-60.000 θα είναι μεγάλη επιτυχία" συμπλήρωσε.

ADVERTISING

Σχετικά με την υποψηφιότητά του είπε "όποιες εκλογές γίνουν πρώτες θα κατέβω. Θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες τι θα κάνω. Ήμουν εν ενεργεία γραμματέας του ΠΑΣΟΚ όταν κατατέθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα επί Βενιζέλου πρόταση για απλή αναλογική και πήγα στους βουλευτές και δήλωσα τη διαφωνία μου".

SHARE:

24Media Network