Ανειλικρινές το "πόθεν έσχες" του Τσοχατζόπουλου

ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ
(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ICON

Στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών παραπέμφθηκε η δήλωση "πόθεν έσχες" του Άκη Τσοχατζόπουλου. Μοναδική ανάμεσα σε 572 με διαπιστωμένες παραβάσεις

Το "πόθεν έσχες" του πρώην υπουργού Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλου, ήταν το μόνο από τα 572 που ελέγχθηκαν και δόθηκαν στη δημοσιότητα, το οποίο κρίθηκε ως ανειλικρινές, σύμφωνα με τον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής Βαγγέλη Αργύρη.

Σύμφωνα με τους ορκωτούς λογιστές η δήλωσή του για το 2010, ήταν ανειλικρινής και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών και στον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

"Όπως προκύπτει από τις αναλυτικές εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών λογιστών, δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις, πλην της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, για το οικονομικό έτος του 2010, η οποία κρίθηκε ανειλικρινής μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, που αποφασίστηκε από την επιτροπή ελέγχου", δήλωσε ο Βαγγέλης Αργύρης.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει παραπεμφθεί στην τακτική δικαιοσύνη για ξέπλυμα "μαύρου χρήματος".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος
SHARE:

24Media Network