Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής

Συνεδριαση  της Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου  ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΣΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)  .(  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)
Συνεδριαση της Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΣΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) .( ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πολιτική θύελλα. Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Μ. Κασσής. Αρνείται να παραδώσει την έδρα του. Τι δήλωσε για την αποχώρησή του

Την ανεξαρτητοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο βουλευτής Μιχάλης Κασσής, ο οποίος αρνείται να παραδώσει την έδρα του.

Ο κ. Κασσής κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη,  ήταν ο μόνος που είπε ξεκάθαρα ότι δεν θα ψηφίσει.

ADVERTISING

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες φεύγοντας από την Ιπποκράτους, φώναζε "απελευθερώθηκα".

"Από τη στιγμή που η γραμμή είναι ότι όποιος δεν συμφωνεί με την ψήφιση των μέτρων, είναι εκτός ΠΑΣΟΚ, τότε εγώ από χθες το βράδυ είμαι εκτός" δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κασσής ερωτηθείς σχετικά, τόνισε ότι την έδρα του δεν την παραδίδει και τιμά τους ψηφοφόρους του.

"Δεν είμαι αντάρτης, είμαι συνεπής των πράξεων και των λόγων" δήλωσε ο κ. Κασσής και πρόσθεσε ότι "αυτοί που έλεγαν άλλα προεκλογικά και έκαναν άλλα μετεκλογικά, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο κ. Κασσής δεν θα στείλει επιστολή ανεξαρτητοποίησης και όπως δήλωσε θα περιμένει τη διαγραφή του από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

SHARE:

24Media Network