Αντεπίθεση της Φώφης με ομιλία στο Σπόρτινγκ την άλλη Δευτέρα

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

Στην επέτειο για τον ένα χρόνο από τη συγκρότηση του Κινήματος Αλλαγής. Στόχος έως τέλη Νοεμβρίου να κλείσουν οι υποψηφιότητες για τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες. Προβληματισμός από τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η υπόθεση του Γιάννου

Αντεπίθεση με συγκέντρωση που διοργανώνει στο Σπόρτιγκ την άλλη Δευτέρα, με ομιλήτρια τη Φώφη Γεννηματά, επιχειρεί η Χαριλάου Τρικούπη.

Η συγκέντρωση, με παναθηναϊκό χαρακτήρα και κινητοποίηση, διοργανώνεται με αφορμή τον ένα χρόνο από τη συγκρότηση του Κινήματος Αλλαγής.

Με την ομιλία της η Φώφη Γεννηματά θα καθορίσει τους άξονες και θα δώσει το στίγμα του Κινήματος Αλλαγής για την επόμενη περίοδο, ενόψει και του ενδεχομένου πρόωρων εκλογών, αλλά και ως απάντηση στην πίεση που δέχεται η Χαριλάου Τρικούπη από την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, έστω και αν ο πρώην υπουργός έχει διαγραφεί από τη Χαριλάου Τρικούπη εδώ και πάνω από έξι χρόνια.

Το αμέσως επόμενο διάστημα και το αργότερο έως τα τέλη Νοεμβρίου το Κίνημα Αλλαγής στοχεύει στο κλείσιμο των υποψηφιοτήτων του κόμματος για τους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες εκείνες, για τις οποίες δεν έχει δώσει ακόμα χρίσμα.

Παράλληλα, η Φώφη Γεννηματά αλλά και κορυφαία στελέχη θα συνεχίσουν τις περιοδείες τους σε επιλεγμένες περιοχές της χώρας.

SHARE:

24Media Network