Αντωνίου: “Βρείτε λύσεις πριν η ανικανότητά σας αποβεί μοιραία”

Αντωνίου: “Βρείτε λύσεις πριν η ανικανότητά σας αποβεί μοιραία”
Ακινητοποιημένα οχήματα στην Αττική Οδό Stringer / SOOC

Την ανάγκη άμεσης εύρεσης λύσεων για το χάος που προκάλεσε η κακοκαιρία, επισημαίνει η Τόνια Αντωνίου. Κάνει λόγο για "ανικανότητα" της κυβέρνησης που μπορεί να αποβεί και μοιραία.

Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης, για το επιτελικό χάος που επικρατεί τις τελευταίες 24 ώρες με την έλευση της κακοκαιρίας Ελπίδα, άσκησε η αρμόδια τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας, Τόνια Αντωνίου.

Σε δήλωσή της, κάνει λόγο για “μετατόπιση των ευθυνών”, αντί να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις για τα προβλήματα, ενώ κάνει λόγο για “ανικανότητα” της κυβέρνησης που μπορεί να αποβεί και μοιραία.

Η δήλωση της Τόνιας Αντωνίου:

“Ζητείται Ελπίς!

Με το πρώτο χιόνι του 2022 κατέρρευσε ο σχεδιασμός (…αν υπήρχε!) της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. Κεντρικές αρτηρίες και η Αττική Οδός κλειστές και πολίτες εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους για πολλές ώρες.

Πολλές περιοχές της Αττικής χωρίς ρεύμα. Το περσινό χάλι της «Μήδειας» επαναλαμβάνεται. Αντί να βρουν λύσεις μετατοπίζουν τις ευθύνες τους. Αυτές τις ευθύνες ας τις αναζητήσουμε τις επόμενες ημέρες.

Βρείτε λύσεις πριν η ανικανότητά σας αποβεί μοιραία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα