Αντώνης Ρέλλας: Ο Μητσοτάκης χειραγωγεί τον Κυμπουρόπουλο

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Ρέλλας

Την επικοινωνιακή διαχείριση από τη Νέα Δημοκρατία της ανάρτησης του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο στηλίτευσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Ρέλλας.

Tην πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί να εργαλειοποιήσει την υπόθεση της ανάρτησης του Παύλου Πολάκη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου εξέφρασε ο Αντώνης Ρέλλας μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Είσαι στον αέρα".

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε χαρακτηριστικά ότι " ο κ. Μητσοτάκης χειραγωγεί τον κ. Κυμπουρόπουλο. Εκμεταλλεύεται αυτήν την υπόθεση επικοινωνιακά. Για τον Στέλιο δεν μπορώ να πω κάτι. Για τον κ. Μητσοτάκη όμως μπορώ να πω πολλά".

Υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια της τετραετίας διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ έγιναν σημαντικά πράγματα σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των ανάπηρων, ωστόσο απομένουν ακόμα πολλά να γίνουν.

Περιέγραψε με μελανά χρώματα την καθημερινότητα ενός ανάπηρου στο δημόσιο χώρο της Αθήνας και ανέφερε ότι η σύγκριση της Ελλάδας με τις προηγμένες χώρες του εξωτερικού σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι μάλλον αδόκιμη.

Εθεσε, τέλος, ως στόχο του, σε περίπτωση που εκλεγεί τη συνέχιση του αγώνα στο κίνημα των αναπήρων "κάτι που όμως θα κάνω και σε περίπτωση που δεν εκλεγώ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Ευρωεκλογές 2019, Ευρωεκλογές
SHARE:

24Media Network