Αντρίκος Παπανδρέου για πυρά Καμμένου: Τα CDS αγοράστηκαν και πουλήθηκαν επί κυβέρνησης Καραμανλή

Ο Αντρίκος Παπανδρέου εισέρχται  στα δικαστήρια της Οδού Ευελπίδων την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 για την δίκη του με τον πόεδρο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Πάνο Καμμένο για την υπόθεση των CDS.
(EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Ο Αντρίκος Παπανδρέου εισέρχται στα δικαστήρια της Οδού Ευελπίδων την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 για την δίκη του με τον πόεδρο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Πάνο Καμμένο για την υπόθεση των CDS. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Επίσημη ανακοίνωση που δίνει απάντηση στις βολές Καμμένου και την απαίτηση για άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών, δίνει ο Αντρίκος Παπανδρέου. Η αμαρτωλή του σχέση με το ΤΤ

Σφίγγει ο κλοιός αποκαλύψεων για τις διαδρομές πλουτισμού του Αντρίκου Παπανδρέου.

Ο ίδιος με γραπτή δήλωσή του απαντάει σε όσα ακούγονται για την εμπλοκή του στην υπόθεση της αγοράς και της πώλησης CDS από την διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρει μεταξύ άλλων πως "Το γνωστά πια στο πανελλήνιο CDS, αγοράστηκαν και πουλήθηκαν από την διοίκηση ΤΤ επί κυβέρνησης Καραμανλή, κυβέρνηση στην οποία ανήκε, ο κατ' επάγγελμα υβριστής μου κ. Καμμένος".

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Έχω αποφασίσει ως απλός πολίτης, αλλά καταγόμενος από ιστορική πολιτική οικογένεια, να ακολουθήσω το δρόμο της δικαιοσύνης και όχι των παραθύρων. Πιστεύω, τιμώ και σέβομαι την ελληνική δικαιοσύνη. Εντούτοις λόγω της νέας παραληρηματικής εκστρατείας λασπολογίας, οφείλω κατ' εξαίρεση να υπενθυμίσω κάποια δεδομένα που δεν μπορούν να αγνοηθούν και που δεν βολεύουν ορισμένους:

Το γνωστά πια στο πανελλήνιο CDS, αγοράστηκαν και πουλήθηκαν από την διοίκηση ΤΤ επί κυβέρνησης Καραμανλή, κυβέρνηση στην οποία ανήκε, ο κατ' επάγγελμα υβριστής μου κ. Καμμένος. Επιτέλους τώρα μάθανε όλοι ποιοι αγόρασαν και πούλησαν τα CDS.

Ως προς την αγωγή που κέρδισα θυμίζω τα εξής από τα πρακτικά:

α. Η πρωτόδικη απόφαση έκρινε αναληθή και αναπόδεικτα όσα ο κ. Καμμένος υποστηρίζει περί CDS και ότι, μετά από ενδελεχή εξέταση όλων των "συμπτώσεων" καθόσον με αφορά, δεν προέκυψε καμία εμπλοκή μου.

β. Καταδίκασε τον κ. Καμμένο και του απαγόρευσε στο εξής να με προσβάλει με αναφορές που σχετίζονται με την ευφάνταστη υπόθεση των CDS.

Ως προς το δεύτερο σκέλος της μιντιακής επιχείρισης, "πάμε τη μπάλα αλλού" για τα δάνεια του ΤΤ, στο ζεύγος Γριβέα, υπενθυμίζω και πάλι ότι όλα τα δάνεια προς αυτό και η εκταμίευσή τους έγιναν επί κυβέρνησης Καραμανλή, κυβέρνηση στην οποία ανήκε και πάλι ο αχρηγός ενός όλο και μικρότερου πολιτικού κόμματος.

Την σύμβαση αυτή την κατήγγειλε η επόμενη διοίκηση, δηλαδή η διοίκηση επί κυβέρνησης Παπανδρέου. Αλλά και για την ουσιαστική διερεύνηση της νομιμότητας των δανείων αυτών, τον δρόμο άνοιξε το θεσμικό πλαίσιο που προωθήθηκε επί κυβέρνησης Παπανδρέου. Άρα ποιος έκανε την αμαρτία και ποιος ήρθε στη συνέχεια να ξεσκεπάσει τα σκάνδαλα; Τα στοιχεία εντέλει είναι αυτά που δείχνουν ποιοι ξεκίνησαν την κάθαρση και ποιοι συνεχίζουν την συσκότιση", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βαριές καταγγελίες Καμμένου για τον Α. Παπανδρέου: Ζητά άνοιγμα των λογαριασμών του

SHARE:

24Media Network