Απάντηση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καθαριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην Λ.Κατεχάκη (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη στην Λ.Κατεχάκη (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Σε ανακοίνωση προχώρησε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. απαντώντας για τα ζητήματα καθαριότητας των αστυνομικών υπηρεσιών με αφορμή τα όσα σχολίασε κατά την επίσκεψή του στο Α.Τ. Ακροπόλεως ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αφορμή τα όσα σχολίασε κατά την επίσκεψή του στο Α.Τ. Ακροπόλεως ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για την καθαριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. απάντησε με της εξής ανακοίνωση:

«Σε ορισμένες αστυνομικές υπηρεσίες ξεκίνησε από σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, η παροχή υπηρεσιών καθαριότητας από το προσωπικό που προσελήφθη στο πλαίσιο του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε μέσω Α.Σ.Ε.Π., ενώ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών και αναμένεται εντός των επομένων ημερών να ολοκληρωθεί η πρόσληψη του προσωπικού, που θα απασχοληθεί στον τομέα αυτό.

ADVERTISING

Σημειώνεται ότι ορισμένες καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν οφείλονται στο γεγονός ότι τροποποιήθηκε το θεσμικό πλαίσιο που αφορά στην ιδιότητα του «τρίτεκνου γονέα» και του «τέκνου τρίτεκνης οικογένειας», που αποτελούν κριτήρια επιλογής των υποψηφίων.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα της καθαριότητας των αστυνομικών υπηρεσιών συνιστά μία από τις βασικές προτεραιότητες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στο Α.Τ. Ακροπόλεως: "Καμία ανοχή στη βία"

SHARE:

24Media Network