Άρχισαν το όργανα στη Ν.Δ ενόψει ανασχηματισμού. Δυσαρέσκεια Σπηλιωτόπουλου για συναδέλφους του

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. (PHASMA / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. (PHASMA / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) PHASMA

Χωρίς να κατονομάσει ποιους εννοεί ο κ.Σπηλιωτόπουλος ανέφερε πως ορισμένοι στήριζαν το Γιάννη Σγουρό από τον πρώτο γύρο στην περιφέρεια Αττικής

Η σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά για την αποτίμηση του αποτελέσματος των διπλών εκλογών πραγματοποιείται σε κλίμα δυσαρέσκειας για τους χειρισμούς και τις προσωπικές στρατηγικές στελεχών ιδιαίτερα στις αυτοδιοικητικές.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, που έμεινε εκτός δεύτερου γύρου στο δήμο της Αθήνας, απέδωσε μιλώντας στο Mega την ήττα στην έλλειψη συστράτευσης της Ν.Δ, λέγοντας πως γαλάζια στελέχη που δεν επιθυμούσαν την εκλογή του είχαν προσωπικές στρατηγικές και έκαναν δημόσιες σχέσεις με τους αντάρτες.

Χωρίς να κατονομάσει ποιους εννοεί ο κ.Σπηλιωτόπουλος ανέφερε πως ορισμένοι στήριζαν το Γιάννη Σγουρό από τον πρώτο γύρο στην περιφέρεια Αττικής κόντρα στην υποψηφιότητα του Γιώργου Κουμουτσάκου και το Νικήτα Κακλαμάνη στο δήμο της Αθήνας.

Ανέφερε επίσης ότι είχε προτείνει στον κ. Κακλαμάνη να συστρατευθούν σε μία παραταξιακή υποψηφιότητα, προτείνοντάς του να γίνει εκείνος δήμαρχος.

Κριτική και από Χαρακόπουλο

Σε λάθη αναφέρεται σε δήλωση του στο TV Θεσσαλία και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος:

«Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο, δημοκρατικό κόμμα, έχει μια παράδοση, 40 χρόνων, από την ίδρυσή της το '74 από τον Καραμανλή. Έχουμε ένα εκλογικό αποτέλεσμα και οφείλουν τα Όργανα να συγκληθούν, να το αποτιμήσουν νηφάλια, να το αποκωδικοποιήσουν. Τι μηνύματα ήθελε να μας στείλει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του; Να δούμε που υπήρξαν λάθη, παραλείψεις ή αστοχίες. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είχαμε σειρά ατυχών αποτελεσμάτων στις εκλογές της αυτοδιοίκησης, δεν μπορεί να το προσπεράσει κανείς έτσι εύκολα. Οφείλουμε να δούμε τι λάθη έγιναν, για να μην επαναληφθούν, μην τα βρούμε μπροστά μας στις εθνικές εκλογές που είναι και η σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει την πορεία της χώρας».

SHARE:

24Media Network