Ασημακοπούλου: “Αν έκανα ό,τι ο Πολάκης, ο Μητσοτάκης δεν θα με κρατούσε”

Ασημακοπούλου: “Αν έκανα ό,τι ο Πολάκης, ο Μητσοτάκης δεν θα με κρατούσε”
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου στηλίτευσε τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι υιοθετεί το ίδιο επίπεδο.

“Κάθετι που βγαίνει στο φως πρέπει να διαλευκανθεί. Ένας απλός Έλληνας πολίτης καταλαβαίνει ότι δεν παίρνει έτσι εύκολα ένα καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ βάζοντας δεύτερη υποθήκη το ίδιο σπίτι” δήλωσε στον news247 στους 88,6 η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Τάχθηκε επίσης υπέρ της διερεύνησης της ηχογράφησης.

“Ένας από τους δύο πρέπει να ηχογράφησε τη συνομιλία. Ποιος το έκανε; ο Στουρνάρας; Εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο με εμένα υπουργό, νομίζετε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα με κρατούσε;” αναρωτήθηκε η βουλευτής της ΝΔ. Μίλησε για ηθική κατρακύλα της κυβέρνησης και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι υιοθετεί το επίπεδο ήθους και ύφους του Παύλου Πολάκη. “Οι κινήσεις Πολάκη γίνονται με τις ευλογίες του Μαξίμου” συνέχισε. “Να διερευνηθούν τα δάνεια όλων, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το συγκεκριμένο δάνειο του κ. Πολάκη που ήρθε στην επιφάνεια” υπογράμμισε.

Τέλος, για την υπουργοποίηση των Μωραϊτη και Τόλκα: ” Η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία με ευκαιριακές συγκυρίες. “Δε σηματοδοτεί τίποτα για κανέναν ο ανασχηματισμός. Δε νοιάζεται κανείς”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα