Ασημακοπούλου: Αν ερχόταν η Χρυσή Αυγή στην εξουσία, θα κατέληγα στο κρεματόρειο

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ζωή Κωνσταντοπούλου στην συζήτηση στην Βουλή για τη λήψη απόφασης επί της προτάσεως του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ΕΡΤ την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013. 
Η συζήτηση διεξάγεται μία ημέρα μετά την απόσυρση, από το πολυνομοσχέδιο, του άρθρου 108 που αφορούσε στον υπολογισμό των αποζημιώσεων των δημοσιογράφων και του προσωπικού της ΕΡΤ.
O ΣΥΡΙΖΑ ζητεί τη σύσταση Επιτροπής «που θα διερευνήσει τις άκρως επιζήμιες για τη Δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον ενέργειες, πράξεις και παραλείψεις, παντός υπευθύνου που σχετίζονται με την απόπειρα βίαιης κατάργησης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και την παρεμπόδιση λειτουργίας και εκπομπής της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην Επικράτεια».
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ζωή Κωνσταντοπούλου στην συζήτηση στην Βουλή για τη λήψη απόφασης επί της προτάσεως του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την ΕΡΤ την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013. Η συζήτηση διεξάγεται μία ημέρα μετά την απόσυρση, από το πολυνομοσχέδιο, του άρθρου 108 που αφορούσε στον υπολογισμό των αποζημιώσεων των δημοσιογράφων και του προσωπικού της ΕΡΤ. O ΣΥΡΙΖΑ ζητεί τη σύσταση Επιτροπής «που θα διερευνήσει τις άκρως επιζήμιες για τη Δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον ενέργειες, πράξεις και παραλείψεις, παντός υπευθύνου που σχετίζονται με την απόπειρα βίαιης κατάργησης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και την παρεμπόδιση λειτουργίας και εκπομπής της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην Επικράτεια». (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Σκληρή απάντηση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Μισέλ Ασημακοπούλου στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά για την καταγωγή της μητέρας της (Vid)

Απαντήσεις για τα όσα ανέφερε χθες για το πρόσωπό της ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έδωσε σήμερα στην "Κοινωνία Ώρα MEGA" η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μισέλ Ασημακοπούλου καυτηριάζοντας το γεγονός ότι ο Χρ. Παππάς αναφέρθηκε στην καταγωγή της μητέρας της.

"Ο κ. Παππάς ήθελε να αναφερθεί στην καταγωγή της μητέρας μου. Στέκομαι σε τρία πράγματα: Το ένα είναι σε ποιο πολιτισμένο κράτος αναφέρεται στη Βουλή κάποιος στην καταγωγή της οικογένειας κάποιου άλλου και δη όταν αυτό γίνεται για λόγους στη θρησκευτική καταγωγή αν θέλετε. Δεύτερον, έχω να σας πω το εξής για όσους ακόμα διατηρούν αμφιβολίες για το ναζιστικό κομμάτι της ιστορίας αυτής. Συνειδητή επιλογή έκανε ο κ. Παππάς. Δεν ξέρω τι ήθελε να πει, ήθελε να πει ότι εγώ δεν μπορώ να είμαι ναζί επειδή επιτρέπω κάποιον ο οποίος έχει εβραϊκή καταγωγή να έρθει στο κατάστημά μου; Μήπως ήθελε να πει ότι το ανακάλυψα και τι κρίμα που ήρθε να ψωνίσει από το κατάστημά μου;", είπε χαρακτηριστικά η κα Ασημακοπούλου.

Και πρόσθεσε με νόημα: "Αυτός ο άνθρωπος εάν ποτέ ερχόταν στην εξουσία, ούτε η μάνα μου, ούτε εγώ, ούτε ο γιός μου, δεν θα είχαμε το θέμα να πάμε να ψωνίσουμε σε ένα μαγαζί, θα είχαμε το θέμα ότι θα παίρνανε σε κάτι τρένα, θα μας πήγαιναν κάπου, θα μας βάζανε να δουλέψουμε καταναγκαστικά και μετά θα μας βάζαν στο κρεματόριο. Αυτοί είναι αυτοί οι άνθρωποι. Και απ' έξω από τη Βουλή τραγούδαγαν ναζιστικούς ύμνους και φωνάζουν Χάι Χίτλερ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παππάς: Υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι σε αυτήν την αίθουσα. Η Ελλάδα διαθέτει έναν πολιτικά ανισόρροπο πρωθυπουργό

Δηλώσεις Ασημακοπούλου

SHARE:

24Media Network