'Άστρο της Ιταλίας' ο Γιάννης Μπουτάρης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Αξιωματικός του τάγματος των ιπποτών "Άστρο της Ιταλίας" θα αναγορευτεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μετά από από απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας της γείτονας χώρας. Ποιος ο λόγος

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση πρόκειται να προστεθεί στο βιογραφικό του Γιάννη Μπουτάρη, καθώς, όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή (29/05) θα του απονεμηθεί ο τίτλος του αξιωματικού του τάγματος των ιπποτών "Άστρο της Ιταλίας".

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της εθνικής γιορτής της γείτονας χώρας. Ο τίτλος θα απονεμηθεί στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης με απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ιταλίας, κατόπιν εισήγησης του υπουργού Εξωτερικών, για τη συμβολή του κ. Μπουτάρη στην ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών σε πολιτιστικό, οικονομικό και εμπορικό επίπεδο και για την προώθηση της φιλίας και της συνεργασίας Ελλάδας και Ιταλίας.

Τον τίτλο και το παράσημο στον κ. Μπουτάρη θα απονείμει ο επίτιμος πρόξενος της Ιταλίας στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Σαραντόπουλος.

SHARE:

24Media Network