Athens Pride: Το μήνυμα του πολιτικού κόσμου

Athens Pride: Το μήνυμα του πολιτικού κόσμου
Athens Pride 2022 Eurokinissi

Πρόεδροι, γραμματείς, αλλά και στελέχη κομμάτων, έδωσαν το παρών στο φετινή γιορτή του Athens Pride, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τις αλλαγές που μπορούν να επέλθουν από το πολιτικό προσκήνιο της χώρας.

Παρόντες στη φετινή γιορτή του Athens Pride, για ίσα δικαιώματα όλων των μελών της κοινωνίας, χωρίς φόβο και μια ζωή “Άνευ Όρων”, βρέθηκαν πολιτικά στελέχη παρατάξεων.

Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης και Ανδρέας Σπυρόπουλος, ήταν μεταξύ αυτών που θέλησαν να περάσουν -μαζί με τους πολίτες- το μήνυμα για θέσπιση ίσων δικαιωμάτων για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, αλλά και με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος του εξέφρασε την αισιοδοξία του για συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων, με σκοπό να υπάρξουν περισσότερες νομοθετικές παρεμβάσεις στην αναγνώριση των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Athens Pride 2022 INTIME NEWS

Βαρουφάκης: “Είμαι πολύ περήφανος για το Pride”

“Είμαι πολύ περήφανος για το Pride. Τόσοι άνθρωποι πάλεψαν για να καθιερωθεί, το ότι καθιερώνεται είναι μια ανατρεπτικότατη στιγμή. Έχει πολύ μεγάλη σημασία οι άνθρωποι που τόσα χρόνια τρομοκρατούνταν από μία κοινωνία που δεν τους ανεχόταν να μπορούν να γιορτάζουν όλοι μαζί”, ανέφερε σε δήλωσή του ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: “Διεκδικούμε μια ανοιχτή κοινωνία που θα βάζει τέλος στις διακρίσεις”

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής συμμετέχει ενεργά και φέτος στη γιορτή του Athens Pride.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το περίπτερο του κόμματος επισκέφθηκε μαζί με στελέχη, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Σήμερα διεκδικούμε μαζί με όλους τους προοδευτικούς πολίτες μια ανοιχτή κοινωνία που θα βάζει τέλος στις διακρίσεις και θα αγκαλιάζει τις αξίες της συμπεριληπτικότητας. Το μήνυμα είναι ένα: ο κάθε άνθρωπος αγαπά όπως θέλει και όποια θέλει. Η κοινωνία είναι έτοιμη να αποδεχθεί τη διαφορετικότητα. Η κυβέρνηση οφείλει να νομοθετήσει για την πλήρη άρση των διακρίσεων που υπάρχουν κατά των ΛΟΑΤΚΙ+. Χαρούμενο Pride!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα