Αβραμόπουλος: Αυτή τη στιγμή, χρειάζεται αλληλεγγύη

Στιγμιότυπο από τις κοινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Κοινοτικό επίτροπο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρη Αβραμόπουλο,μετά την συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου,Μ.Τρίτη 7 Απριλίου 2015 (ΕUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από τις κοινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Κοινοτικό επίτροπο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρη Αβραμόπουλο,μετά την συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου,Μ.Τρίτη 7 Απριλίου 2015 (ΕUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Την πλήρη υποστήριξη των κρατών-μελών της ΕΕ πιστεύει ότι θα έχει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στις προτάσεις που θα καταθέσει στο Λουξεμβούργο για το μεταναστευτικό

Μεγαλύτερη υπευθυνότητα και αλληλεγγύη ζήτησε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος λίγο πριν την έναρξη του έκτακτου συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών Υποθέσεων στο Λουξεμβούργο, με αποκλειστικό θέμα το μεταναστευτικό.

"Είναι ανθρώπινο καθήκον και ηθική υποχρέωση να θέσουμε τέλος στο συνεχιζόμενο δράμα των χιλιάδων ανθρώπων που διακινδυνεύουν τη ζωή τους κάθε ημέρα στη Μεσόγειο" δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Και πρόσθεσε: "Σήμερα, έχουμε την έκτακτη συνάντηση Υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών μαζί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Προτίθεμαι να συζητήσω συγκεκριμένες δράσεις με τους Υπουργούς και πιστεύω ότι θα έχω την πλήρη υποστήριξη των κρατών μελών. Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερη υπευθυνότητα και αλληλεγγύη".

SHARE:

24Media Network