Αυγενάκης: Μας ανησυχεί το χρηματιστήριο – Το κρυολόγημα των αγορών μπορεί να φέρει πνευμονία στη χώρα

Αυγενάκης: Μας ανησυχεί το χρηματιστήριο – Το κρυολόγημα των αγορών μπορεί να φέρει πνευμονία στη χώρα
Ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης MotionTeam

Ο γραμματέας της ΝΔ μίλησε στον News 24/7 και τους 88,6 για την πορεία των τραπεζών στο χρηματιστήριο της Τρίτη, το Σκοπιανό και τις συντάξεις.

Ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στον News 24/7 και τους 88,6 για τις ανησυχητικά πτωτικές τάσεις στο χρηματιστήριο, την περικοπή των συντάξεων, το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών και τα 44 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

Ανησυχία στη ΝΔ για το χρηματιστήριο

«Μας ανησυχεί η κατάσταση» σχολιάζει ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, αναφορικά με την πτωτική τάση στο χρηματιστήριο. «Το κρυολόγημα των αγορών μπορεί να προκαλέσει πνευμονία στην χώρα» σημειώνει και προσθέτει πως «η εικόνα της οικονομίας της χώρας είναι ασθενής και καταλόγισε προχειρότητα».

Τι θέλει την έγκριση Μέρκελ, ο κ. Τσίπρας;

Ο κ. Αυγενάκης σχολίασε όμως και την υπόθεση της περικοπής ή μη των συντάξεων λέγοντας πως η ΝΔ έχει ταχθεί απέναντι στην ψήφιση της περικοπής των συντάξεων. «Η 17ωρη διαπραγματευση του Τσίπρα προκάλεσε την περικοπή» πρόσθεσε και σχολίασε πως οι συνταξιούχοι έχουν υποστεί 21 περικοπές στη διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. «Ο Τσίπρας μετά της συζύγου, βρέθηκε στην Ιθάκη και είπε ότι τα μνημόνια τελειώσαν. Άρα τι την θέλει τώρα την έγκριση της κας. Μέρκελ;» αναρωτήθηκε και κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι κοροϊδεύει τους συνταξιούχους.

Δεν έκρυψε η Σπυράκη τη συνάντηση με τον Ζάεφ

«Κάθε στέλεχος της ΝΔ δεν λέει διαφορετικά πράγματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η συνάντηση έγινε σε δημόσιο χώρο και τα βίντεο υπάρχουν» ισχυρίστηκε ο γραμματέας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα της συνάντησης της εκπροσώπου του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ. «Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία» επέμεινε ο Αυγενάκης και κάλεσε τον Τσίπρα να πάει σε εκλογές.

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην επέτειο των 44 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ. «Θα είναι εκεί όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι καθώς και όλα τα ιστορικά στελέχη, ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ» σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα