"Αυλαία" για την Εξεταστική για τα σκάνδαλα στην Υγεία: Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το πόρισμα

Την Δευτέρα στα πολιτικά κόμματα το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ
Την Δευτέρα στα πολιτικά κόμματα το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ EUROKINISSI

Επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα θα στείλουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το εξώδικο του Άδ. Γεωργιάδη στον πρόεδρο της Εξεταστικής Αντ. Μπαλωμενάκη

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία «ρίχνοντας αυλαία» στις εργασίες της που κράτησαν σχεδόν 20 μήνες, από τον Απρίλη του 2017.

Παράλληλα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τα πολιτικά κόμματα σχετικά με το εξώδικο που έστειλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης προς τον πρόεδρο της Εξεταστικής Αντώνη Μπαλωμενάκη.

Το πόρισμα χωρίζεται στις τέσσερις βασικές υποθέσεις που διερεύνησε η Επιτροπή: ΚΕΕΛΠΝΟ, Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», φαρμακευτική δαπάνη κι υπερκοστολογημένες αρθροσκοπήσεις.

Στο πόρισμα περιλαμβάνονται κι οι θέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Το πόρισμα θα παραδοθεί επίσημα αύριο από τον Αντ. Μπαλωμενάκη στον Ν. Βούτση και στην συνέχεια θα προγραμματιστεί η συζήτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, ΚΕΕΛΠΝΟ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπαλωμενάκης: Απαράδεκτο και πρωτοφανές το εξώδικο του Γεωργιάδη εναντίον μου

Με έρευνα για τις ευθύνες ΣΥΡΙΖΑ στην υγεία "απειλεί" η ΝΔ

"Θα ζητήσω αποζημίωση" λέει ο Άδωνις, "δεν ονειρευόμαστε κανέναν φυλακή" απαντά ο Ζαχαριάδης

SHARE: