Μπαράκ Ομπάμα: Το τετ α τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ

Μπαράκ Ομπάμα: Το τετ α τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μπαράκ Ομπάμα Dimitris Papamitsos

«Οι αξίες που μοιραζόμαστε αντηχούν πιο δυνατά εδώ, στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία» έγραψε σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/6) με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα και στις 17:30 θα απευθύνει ομιλία στο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «οι αξίες που και οι δύο μοιραζόμαστε και που αντηχούν ίσως λίγο πιο δυνατά εδώ, στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία, ήταν το κοινό νήμα στη συζήτησή μας σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες και οι νέοι μας σήμερα».

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μπαράκ Ομπάμα Dimitris Papamitsos

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Ήταν μεγάλη χαρά να μιλήσω με τον Μπαράκ Ομπάμα σήμερα στην Αθήνα. Οι αξίες που και οι δύο μοιραζόμαστε και που αντηχούν ίσως λίγο πιο δυνατά εδώ, στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία, ήταν το κοινό νήμα στη συζήτησή μας σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες και οι νέοι μας σήμερα. Ανυπομονώ να τον υποδεχτώ ξανά σύντομα».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα