Blue Horizon: Η συγγνώμη Βαρβιτσιώτη μετά την κατακραυγή – “Λανθασμένη διατύπωση”

Blue Horizon: Η συγγνώμη Βαρβιτσιώτη μετά την κατακραυγή – “Λανθασμένη διατύπωση”
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Eurokinissi

Στην τρίτη του αναφορά στην τραγωδία στο Blue Horizon, ο υπουργός Ναυτιλίας ζήτησε συγγνώμη για την αμφιλεγόμενη δήλωσή του περί εξίσωσης θύματος - θυτών.

Σε πλήρη αναδίπλωση προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (06/09) ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για την αμφιλεγόμενη δήλωσή του για το τραγικό περιστατικό στο Blue Horizon, με την οποία άφηνε υπόνοιες για εξίσωση των θυτών με το θύμα, τον 36χρονο Αντώνη.

Στην τρίτη κατά σειρά αναφορά του στο θέμα μέσα στην ημέρα και αφού προηγήθηκαν έντονες αντιδράσεις, ο κ. Βαρβιτσιώτης ζητάει συγγνώμη και κάνει λόγο για “λανθασμένη διατύπωση”, καταλήγοντας ότι “ο Αντώνης και η οικογένειά του είναι τα μεγάλα θύματα”.

Ζητώ συγγνώμη αν άθελά μου με λανθασμένη διατύπωση, ενδεχομένως κάποιοι εξέλαβαν την καταδίκη μου προς το περιστατικό και την ανάγκη διαλεύκανσής του, ως εξίσωση του θύματος με τον θύτη. Ο Αντώνης και η οικογένειά του είναι τα μεγάλα θύματα αυτής της τραγωδίας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο υπουργός είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι αδιανόητο κάποιοι να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά το γεγονός και να με κατηγορήσουν για προσπάθεια εξίσωσης του θύματος με τους θύτες. Κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο για μένα“.

Είχε προηγηθεί η κατακραυγή από τον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του όσο και από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα