Βαρβιτσιώτης: Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτηση

Διαβάζεται σε 2'
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Menelaos Myrillas / SOOC

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, ξεκαθάρισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Τι δήλωσε για τα σενάρια περί παραίτησης λόγω του νομοσχεδίου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Διευκρινίσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν να ανακοινώσει την παραίτησή του από το βουλευτικό του αξίωμα, έκανε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων υποστήριξε πως θέλει να επιστρέψει στη ναυτιλία, “εκεί που μπορεί να προσφέρει”.

Στα σενάρια που τον ήθελαν να παραιτείται λόγω του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, αναφέροντας πως ήταν ένας από τους λίγους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην αξιωματική αντιπολίτευση τότε που ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης.

Σχετικό Άρθρο

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για το αν η αποχώρησή του οφείλεται σε δυσαρέσκεια μετά την έξοδό του από την κυβέρνηση, όταν και παραιτήθηκε από υπουργός Ναυτιλίας μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε: “Δεν είναι μία κακή στιγμή η σημερινή μου απόφαση”, ενώ σε άλλο σημείο θέλησε να ευχαριστήσει τους πολίτες που όπως είπε, “με έστειλαν 11 φορές στο Κοινοβούλιο για να τους εκπροσωπήσω”.

“Η κοινοβουλευτική μου διαδρομή τελειώνει εδώ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε πως παραμένει καλή και τόνισε πως μετά από μία διαδρομή 20 ετών ο κύκλος της κοινοβουλευτικής του παρουσίας λήγει εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα