“Χάου Του”: Διαδικτυακή κόντρα νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και ΟΝΝΕΔ για τα βίντεο που έχουν γίνει viral

“Χάου Του”: Διαδικτυακή κόντρα νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και ΟΝΝΕΔ για τα βίντεο που έχουν γίνει viral

Η σειρά βίντεο από την Αξιωματική Αντιπολίτευση με τίτλο "Χάου Του" που θίγει ζητήματα της καθημερινότητας και απευθύνεται στους νέους, έφερε την αντίδραση της ΟΝΝΕΔ. Η απάντηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και την ΟΝΝΕΔ έχουν προκαλέσει τα βίντεο με τίτλο “Χάου Του” από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τα οποία καυτηριάζουν σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους νέους, όπως η ανεργία, η απασχόληση και η στέγαση.

Το τελευταίο “Χάου Του από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα χιουμοριστικό βίντεο που αφορούσε την εύρεση εργασίας και το οποίο σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του.


Το τρίτο κατά σειρά σποτ, όμως, έφερε την αντίδραση της ΟΝΝΕΔ, η οποία έκανε ανάρτηση στο Twitter, όπου παραδέχτηκε μεν πως “Καλά τα Χάου Του”, αντιπαραθέτοντας όμως το “know how” που, όπως έγραψε, “είναι καλύτερο”.

Λίγο αργότερα, ήρθε η απάντηση από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ που σημείωσε με δικό της “χτύπημα” στα social media πως “τα γαλάζια παιδιά έχουν το know how για την καταστροφή της χώρας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα