Χαρίτσης: Γνήσιος ακροδεξιός με μισαλλόδοξες απόψεις ο Βορίδης

Χαρίτσης: Γνήσιος ακροδεξιός με μισαλλόδοξες απόψεις ο Βορίδης
Ο Αλέξης Χαρίτσης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Ο κ.Βορίδης χαρακτήρισε αηδίες όσα έγιναν στη Ν.Φιλαδέλφεια λέγοντας πως τα άτομα αυτά ούτε μωρά ήταν, ούτε άτομα με αναπηρία με τον κ.Χαρίτση να απαντά.

Με καυστικό τρόπο σχολίασε τις δηλώσεις Μάκη Βορίδη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ αναφορικά με το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Αλέξης Χαρίτσης. 

“Σήμερα ο κ. Βορίδης μας θύμισε το βαθιά ρατσιστικό υπόστρωμα της σκέψης του χαρακτηρίζοντας «ανάπηρο» αυτόν με τον οποίο δεν μπορείς να συνεννοηθείς” σχετικά με το σχόλιο του κ.Βορίδη που είπε πως κορίτσια αυτά έκαναν “αηδίες” και πώς είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μπορείς να συνεννοηθείς και δεν έχουν κάποια αναπηρία. 

Αναλυτικά το σχόλιο του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση:

“Σήμερα ο κ. Βορίδης μας θύμισε το βαθιά ρατσιστικό υπόστρωμα της σκέψης του χαρακτηρίζοντας «ανάπηρο» αυτόν με τον οποίο δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Η ντροπή δεν είναι δική του, αφού ως γνήσιος ακροδεξιός έχει τέτοιες μισαλλόδοξες αντιλήψεις στον πυρήνα της λογικής του. Η ντροπή είναι του κ. Μητσοτάκη που εξακολουθεί να τον ανέχεται”

Το πρωί ο κ.Βορίδης σχολίασε ως αηδίες όσα έγιναν με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρόπουλος που ήταν στο ίδιο πάνελ να απαντά “Διακωμωδούσαν όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι της στρατικοποίησης των μαθητών. Το καραγκιοζιλίκι της Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”.

Δείτε το απόσπασμα: 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα