Χαρίτσης: Η ακρίβεια στη χώρα μας συνεχίζει να έχει την υπογραφή του κυρίου Μητσοτάκη

Χαρίτσης: Η ακρίβεια στη χώρα μας συνεχίζει να έχει την υπογραφή του κυρίου Μητσοτάκη
Αλέξης Χαρίτσης Menelaos Myrillas / SOOC

Η τοποθέτηση του Αλέξη Χαρίτση με αφορμή τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής για το κύμα ακρίβειας και την αντίδραση των ευρωπαϊκών κρατών στην αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στο ενεργειακό κόστος, την αντίδραση των ευρωπαϊκών κρατών και στηλίτευσε την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη επί του θέματος.

“Μετά την χθεσινή κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής, η πρόεδρος της Κομισιόν μίλησε για “ειδικό καθεστώς” για Ισπανία και Πορτογαλία ώστε να μπορέσουν να μειώσουν το ενεργειακό τους κόστος ενώ ο Γερμανός Καγκελάριος εξήρε την “καλή δουλειά” που έκαναν Μαδρίτη και Λισαβόνα.

Οι προοδευτικές κυβερνήσεις της Ιβηρικής έδωσαν τη μάχη για να προστατεύσουν τα συμφέροντα των χωρών τους και την κέρδισαν.

Η χώρα όμως με τις υψηλότερες χονδρεμπορικές τιμές ρεύματος σε ολόκληρη την Ευρώπη και με το δεύτερο χαμηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ στα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ, δυστυχώς δεν κέρδισε απολύτως τίποτα.

Η ακρίβεια στη χώρα μας συνεχίζει να έχει την υπογραφή του κυρίου Μητσοτάκη.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα