Χαρίτσης: Η κυβέρνηση μεθοδεύει το ξεπούλημα του νερού

ΕΥΔΑΠ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

"Σε μία περίοδο πρωτοφανούς κρίσης, η κυβέρνηση μεθοδεύει το ξεπούλημα του πιο σημαντικού αγαθού", αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

"Σε μία περίοδο πρωτοφανούς κρίσης, η κυβέρνηση μεθοδεύει το ξεπούλημα του πιο σημαντικού αγαθού", αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Χαρίτσης, σχολιάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Αυγής" που κάνει κάνει λόγο για σχέδιο της κυβέρνησης για "ιδιωτικοποίηση των βασικών υποδομών της ΕΥΔΑΠ μέσω ΣΔΙΤ".

Σύμφωνα με τον κ. Χαρίτση, η κίνηση αυτή συμπυκνώνει "την ιδεοληπτική και αντικοινωνική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας" που, όπως τονίζει, "σε μια περίοδο πρωτοφανούς κρίσης, μεθοδεύει το ξεπούλημα του πιο σημαντικού κοινωνικού αγαθού".

"Δεν γνωρίζουν άραγε οι «άριστοι» του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη ότι όπου δοκιμάστηκαν αυτές οι λύσεις οδήγησαν σε αύξηση της τιμής, σε χειροτέρευση της ποιότητας του νερού και σε προβλήματα στην υδροδότηση; Για ποιο λόγο η κυβέρνηση αγνοεί τις σχετικές προειδοποιήσεις του Συλλόγου Μηχανικών και Επιστημονικού Προσωπικού της επιχείρησης;" διερωτάται ο κ. Χαρίτσης και καταλήγει λέγοντας:

"Είναι πλέον σαφές πως οι μόνες καθοδηγητικές αρχές που διέπουν τον κ. Μητσοτάκη είναι οι νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες και η περαιτέρω ενίσχυση των μεγάλων συμφερόντων που τον περιτριγυρίζουν. Του το λέμε ευθέως: Να αποσύρει τώρα τους κατάπτυστους διαγωνισμούς. Το νερό είναι και θα παραμείνει κοινωνικό αγαθό".

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΕΥΔΑΠ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS