Χρηστίδης για συνταγματική αναθεώρηση: Οι αλλαγές να μην γίνουν για επικοινωνιακούς λόγους

Χρηστίδης για συνταγματική αναθεώρηση: Οι αλλαγές να μην γίνουν για επικοινωνιακούς λόγους
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τη δολοφονία του ομογενή στους Βουλιαράτες, για τη συμφωνία των Πρεσπών και την κυβερνητική πλειοψηφία, εάν αποχωρήσει ο Πάνος Καμμένος.

“Να χυθεί άπλετο φως, να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση”, στην υπόθεση του θανάτου του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6.

Ο κ. Χρηστίδης είπε πως “η δήλωση Ράμα έριξε λάδι στη φωτιά. Ο Αλβανός πρωθυπουργός βιάστηκε να κάνει τη δήλωση χωρίς να έχει διευκρινιστεί τί έχει γίνει. Χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην επιστολή του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, για τη συνταγματική αναθεώρηση, του καταλόγισε σκοπιμότητα, κάνοντας λόγο για ομιχλώδη κατάσταση γύρω από το Σύνταγμα και τις προθέσεις της κυβέρνησης.

Ο κ. Χρηστίδης ζήτησε να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και οι αλλαγές να μη γίνουν για επικοινωνιακούς λόγους και “για να πετάξουν την μπάλα Τσίπας και Καμμένος αλλού”.

“Δεν μπορεί η χώρα δεν μπορεί να μπει σε παιχνίδι υψηλού ρίσκου ενόψει της εκλογής ΠτΔ”, πρόσθεσε.

Ακόμη, αναφερόμενος στην κυβερνητική πλειοψηφία εάν αποχωρήσει ο Πάνος Καμμένος, έκανε λόγο για ζήτημα που χειρίστηκε εξαρχής λάθος ο πρωθυπουργός, που δεν μπήκε σε γραμμή εθνικής συνεννόησης.

“Ο Τσίπρας μπορεί να ψάχνει ανθρώπους να ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός να είναι όμηρος του Καμμένου. Προσβάλλει την εθνική αξιοπρέπεια”.

Τέλος, είπε πως η πορεία του Κινήματος Αλλαγής θα είναι αυτόνομη. “Αυτός που έχει το πρόβλημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποφασίσει με ποιος θα πάει και πους θα αφήσει γιατί αυτούς που αφήνει μέχρι στιγμής είναι οι πολιτικοί με αριστερό πρόσημο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα