Χρηστίδης: Ο Ραγκούσης εκτελεί συμβόλαιο της κυβέρνησης Πετσίτη

Χρηστίδης: Ο Ραγκούσης εκτελεί συμβόλαιο της κυβέρνησης Πετσίτη

Να σκιαγραφήσει το διακριτό σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία πολιτικό προφίλ του ΚΙΝΑΛ επιχείρησε ο Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6. Επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Γιάννη Ραγκούση.

Δριμεία επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο που πολιτεύεται στο χώρο της λεγόμενης προοδευτικής παράταξης αλλά και της Νέας Δημοκρατίας που “μένει προσκολλημένη στη συντήρηση” εξαπέλυσε ο Παύλος Χρηστίδης μιλώντας με ακροατές του News 24/7 στους 88,6 στο πλαίσιο της εκπομπής “Είσαι στον αέρα”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σταθερό και βιώσιμο σχέδιο για την Κεντροαριστερά και συμπλήρωσε ότι το κόμμα του δεν πιστεύει ότι πρέπει να βρίσκεται στην επόμενη κυβέρνηση πάση θυσία.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι στελέχη που προέρχονται από την παράταξή του έχουν ήδη καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους επεσήμανε ότι “είναι άλλο πράγματα το γεγονός ότι κάποιοι ακολούθησαν προσωπικές στρατηγικές και έβαλαν το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι και καλώς καταδικάστηκαν αυτοί που καταδικάστηκαν”.

Τάχθηκε κατά της απλής αναλογικής “αφού η χώρα χρειάζεται σταθερές κυβερνήσεις” ενώ για την υπόθεση Novartis υπογράμμισε ότι “τα στοιχεία που έχουν έρθει στη Βουλή δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έλεγαν πριν από ενάμιση χρόνο οι Παπαγγελόπουλος και Κοντονής”.

Επιτέθηκε δε με σφοδρότητα εναντίον στελεχών που παίρνουν μέρος στο εγχείρημα της Προοδευτικής Συμμαχίας και ιδιαίτερα για τον Γιάννη Ραγκούση είπε “ότι εκτελεί συμβόλαιο της κυβέρνησης Πετσίτη.”

Τέλος,για το θέμα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχουν ταυτόσημη θέση ενώ το ΚΙΝΑΛ επιθυμεί ο νέος πρόεδρος να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη.

Ακούστε όσα είπε ο κ.Χρηστίδης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα