Χριστοδουλάκης: Στόχος του ΚΙΝΑΛ η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανόλης Χριστοδουλάκης
Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανόλης Χριστοδουλάκης EUROKINISSI

"Είναι αντικείμενο συζήτησης το πρόσωπο του πρωθυπουργού αλλά το βασικό είναι το μείγμα της πολιτικής που θα εφαρμοστεί", ανέφερε σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ

"Στόχος μας είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και ένα ισχυρό προοδευτικό ανάχωμα στον δεξιό ρεβανσισμό της ΝΔ" δήλωσε. ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλακης στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Αναφερόμενος στο συνέδριο που θα γίνει στο τέλος Μαρτίου ανέφερε τα εξής: "Τα κόμματα δεν θα καταργηθούν αλλά θα κάνουν ένα βήμα πίσω ως προς τη λειτουργία των οργάνων τους για να μπορέσουμε να μιλάμε για ένα κόμμα με σαφές πολιτικό αφήγημα και μήνυμα που δεν θα θολώνει από παράπλευρες τοποθετήσεις. Την Κυριακή 3 Μαρτίου θα εκλεγούν 3500 σύνεδροι. Μοναδικοί συνιδρυτές του ΚΙΝΑΛ είναι οι 212.000 πολίτες που εξέλεξαν ηγεσία από τη βάση".

"Η δική μας επιλογή -συνέχισε- είναι να είμαστε χρήσιμοι μέσα στην πόλωση. Ο εκλογικός μας στόχος είναι να έχουμε τη δύναμη να θέσουμε το. δικό μας πρόγραμμα. Θέλουμε όχι απλώς την τρίτη  εντολή αλλά ισχυρή εντολή". Σε σχέση με τις μετεκλογικές συνεργασίες είπε ότι "είναι αντικείμενο συζήτησης το πρόσωπο του πρωθυπουργού αλλά το βασικό είναι το μείγμα της πολιτικής που θα εφαρμοστεί".

"Είμαστε -πρόσθεσε- υπέρ ενός αναλογικότερου εκλογικού συστήματος αλλά η απλή αναλογική μπορεί να οδηγήσει σε ακυβερνησία. Ο ΣΥΡΙΖΑ με πολιτικούς όρους δεν ανήκει στο προοδευτικό μέτωπο".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
SHARE: