Χρυσοχοΐδης: “400 νέοι συνοριοφύλακες και ηλεκτρονική θωράκιση του Έβρου”

Χρυσοχοΐδης: “400 νέοι συνοριοφύλακες και ηλεκτρονική θωράκιση του Έβρου”

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφτηκε στην Καβάλα, όπου ανακοίνωσε τη λήψη μέτρων με προτεραιότητα, όπως είπε, "τον μηδενισμό των ροών".

Την πρόσληψη 100 νέων συνοριοφυλάκων που θα έχουν έδρα την Καβάλα, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την επίσκεψη του το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, όπου συναντήθηκε με αξιωματικούς και στελέχη της διεύθυνσης.

Στόχος της επίσκεψής του τόσο στην Καβάλα όσο και στους άλλους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, όπως τόνισε, είναι η θωράκιση της περιοχής από την παράνομη μετανάστευση.

Όπως είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προτεραιότητα είναι ο μηδενισμός των ροών, τονίζοντας πως στον Έβρο έχει ήδη γίνει μία πολύ μεγάλη επιχειρησιακή προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή, τόνισε, εκτελείται ένα έργο που έχει ως στόχο να θωρακίσει ηλεκτρονικά την επιτήρηση των συνόρων μας με ραντάρ, κάμερες και όλα τα αναγκαία μέσα, ούτως ώστε να υπάρχει πολύ καθαρή εικόνα στα σύνορα. Έχουν προσληφθεί 400 συνοριοφύλακες στον Έβρο, οι οποίοι αναλαμβάνουν υπηρεσία σε λίγες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια “ούτως ώστε να μην περνάει κανένας λαθροδιακινητής, κουβαλώντας δυστυχισμένους ανθρώπους προς το εσωτερικό της χώρας”, ενώ γνωστοποίησε πως στην Α.Δ. Καβάλας τοποθετήθηκαν αρκετοί αστυνομικοί με μεταθέσεις από διάφορα σημεία της χώρας, την ώρα όπου στην Καβάλα αποσπάστηκαν και ήδη εργάζονται
30 συνοριοφύλακες από άλλες περιοχές.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα