Χρυσόγονος: Αν δεν βελτιωθεί η συμφωνία αναλαμβάνει το εκλογικό σώμα

Χρυσόγονος: Αν δεν βελτιωθεί η συμφωνία αναλαμβάνει το εκλογικό σώμα

Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος

"Θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του το εκλογικό σώμα σε περίπτωση που η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές δεν είναι καλύτερη απ' όσα προβλέπονταν στο «email Χαρδούβελη»", δήλωσε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

"Αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι πηγαίνουμε στον λαό", είπε ο κ. Χρυσόγονος αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, υπαινίσσοντας εκλογές ή δημοψήφισμα.

"Έχουμε λαϊκή εντολή για να φέρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αν το φέρουμε πηγαίνουμε στη Βουλή. Αν δεν το φέρουμε θα πρέπει να αναζητηθεί λαϊκή εντολή", τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

"Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν μια αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, εκεί είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά", επισήμανε ο Κώστας Χρυσόγονος και συμπλήρωσε: "Τότε θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του το εκλογικό σώμα".

SHARE:

24Media Network