“Δεν είμαι ομοφοβική” δηλώνει η Θ. Μεγαλοοικονόμου

“Δεν είμαι ομοφοβική” δηλώνει η Θ. Μεγαλοοικονόμου
Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Eurokinissi

Για «παρερμηνεία» αναφοράς της σε τηλεοπτική εκπομπή που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί «λανθασμένη εντύπωση» προς το πρόσωπό της κάνει λόγο η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως προοδευτικός άνθρωπος, πολίτης και πολιτικός σέβομαι και στηρίζω την έκφραση της σεξουαλικής ταυτότητας κάθε ατόμου ως ιδιαίτερη εκδήλωση της προσωπικότητάς του», επισήμανε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, τονίζοντας ότι δεν είναι ομοφοβική, όπως παρουσιάζεται από μερίδα ΜΜΕ. Η Θ. Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε σε τηλεοπτική εκπομπή με τον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο παρατηρώντας ότι υπήρξε «παρερμηνεία» μίας αναφοράς της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί «λανθασμένη εντύπωση προς το πρόσωπό μου».

Η Θ. Μεγαλοοικονόμου επισήμανε ότι «όραμά μου ως πολιτικός είναι μια κοινωνία ανοικτή, χωρίς ταμπού και αυτό καταδεικνύει η όλη βουλευτική πορεία μου ως σήμερα» και θύμισε ότι ψήφισε τους νόμους για την ταυτότητα του φύλου και το σύμφωνο συμβίωσης. Παράλληλα, η Θ. Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε εκτενώς σε συμμετοχές που είχε σε διάφορες εκδηλώσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και σε επαφές που είχε με στελέχη της κοινότητας.

Στο στόχαστρο του Άδ. Γεωργιάδη

Υπενθυμίζεται ότι κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναφερθεί στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή χαρακτηρίζοντας όσα είπε η Θ. Μεγαλοοικονόμου «η ευθύτατα πιο χυδαία ρατσιστική, σεξιστική και απαράδεκτη φράση που έχει ακουστεί στην τηλεόραση». Ο Άδ. Γεωργιάδης καταλόγισε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποκρισία, καθώς «θα έρθετε εδώ θα μας κάνετε και μάθημα για σεξισμό και ρατσισμό από τα ΜΜΕ εσείς που κατάπιατε ολόκληρο αγγούρι της Μεγαλοοικονόμου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα