Δένδιας για 180 έδρες: Θα προσυπέγραφα μια πολύ πιο σεμνή αντίληψη

Δένδιας για 180 έδρες: Θα προσυπέγραφα μια πολύ πιο σεμνή αντίληψη
Νίκος Δένδιας eurokinissi

Ο Νίκος Δένδιας διαφοροποιήθηκε δημοσίως και ευθαρσώς από τη γραμμή που θέλει τη Νέα Δημοκρατία να επιδιώκει την κατάκτηση 180 εδρών στις νέες εκλογές.

Σε εντελώς διαφορετική γραμμή από αυτή του Αδωνι Γεωργιάδη κινήθηκε ο Νίκος Δένδιας περιγράφοντας τα θέλω του για τις επιδιώξεις της Νέας Δημοκρατίας στις νέες εκλογές.

Μιλώντας στον Αnt1, ο Υπουργός Εξωτερικών τόνισε χαρακτηριστικά ότι σε σχέση με το στόχο της κατάκτησης των 180 εδρών (που έχει ήδη εκφράσει ο κ. Γεωργιάδης) ο ίδιος θα επιθυμούσε να υπογράψει “μία πιο σεμνή αντίληψη”.

Χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας τόνισε: “Είναι φανερό ότι ανάμεσα στις δυο προτάσεις η ελληνική κοινωνία συντάχθηκε με την πρόταση Μητσοτάκη και Νέας Δημοκρατίας, αυτό είναι καθαρό.Τώρα για εμάς ποια είναι η πρόκληση; Να μην επιδειχθεί η παραμικρή αλαζονεία. υπάρχουν, προφανώς υπάρχουν, διάφορες αντιλήψεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία, όπως ακούω και διαβάζω. Υπάρχει μια αντίληψη που λέει να φτάσουμε στις 180 έδρες και από εκεί και πέρα να μπορούμε να αναθεωρήσουμε και το Σύνταγμα, να αλλάξουμε συνολικά το γίγνεσθαι στη χώρα.

Εγώ θα προσυπέγραφα μια πολύ πιο σεμνή αντίληψη, να κρατήσουμε ένα πολύ καλό ποσοστό. Να έχουμε μια δεύτερη τετραετία συνέχισης της πρώτης και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε πραγματικά να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό αύριο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα