Κόντρα Μεϊμαράκη με Μητσοτάκη και Τζιτζικώστα για το πότε θα στηθούν οι κάλπες

ΒΟΥΛΗ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ αποτέλεσε αφορμή για νέο γύρο αντιπαράθεσης, με Μητοτσοτάκη αλλά και Τζιτζικώστα να διαφωνούν με την άποψη Μεϊμαράκη για κάλπες τον Οκτώβριο

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε αφορμή για νέο γύρο αντιπαράθεσης, δια διαρροών, μεταξύ Βαγγέλη Μεϊμαράκη- Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρώτος επιθυμεί εκλογές- εξπρές τον Οκτώβριο και ο δεύτερος επιμένει για Νοέμβριο. Συνεργάτες του κ.Μεϊμαράκη, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα αύριο το μεσημέρι την υποψηφιότητα του, ανέφεραν νωρίτερα ότι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ θα αποφασίσει κατά πλειοψηφία για το χρόνο διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.

«Όταν σε πέντε ημέρες γίνεται δημοψήφισμα και σε είκοσι ημέρες εθνικές εκλογές, εμείς γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε εσωκομματικές εκλογές μέσα σε 10-15 ημέρες;», προσέθεταν, τονίζοντας ότι η εσωκομματική εκλογική διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Από την πλευρά του κ.Μητσοτάκη απαντούσαν σχετικά: «Οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τί λέμε. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν 15 Νοεμβρίου».

Κάλπες μέσα στο Νοέμβριο προτιμά και η πλευρά Τζιτζικώστα, συνεργάτες του οποίου έλεγαν: “Η διαδικασία πρέπει να πάει όπως ακριβώς προβλέπει το καταστατικό. Απαιτείται επαρκής χρόνος για να ακουστούν οι υποψήφιοι και τα επιχειρήματά τους”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διαδοχή στη ΝΔ: Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη. "Αιτείται" εκλογή εξπρές τον Οκτώβρη

SHARE:

24Media Network