Διαψεύδει η Γιαταγάνα: Δεν είπα ότι ο Αποστολόπουλος είναι σήμερα συνεργάτης του Καμμένου

Conference 'Gold Mining: favor and against' following an initiative of the Independent Greeks political party in Thessaloniki City Hall on March 1, 2013./ ' :   '      ,   , 1  2013.
Conference 'Gold Mining: favor and against' following an initiative of the Independent Greeks political party in Thessaloniki City Hall on March 1, 2013./ ' : ' , , 1 2013. SOOC

Η Χρυσούλα Γιαταγάνα κάνει στροφή 180 μοιρών, για τη δήλωσή της σχετικά με τον Γιώργο Αποστολόπουλο. Υποστηρίζει ότι δεν υπαινίχθηκε ποτέ ότι παραμένει συνεργάτης των ΑΝΕΛ

«Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου», αναφέρει σε δήλωση, που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου, η βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα.

«Με αφορμή δημοσιεύματα ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου», δηλώνει η κ. Γιαταγάνα.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χαϊκάλης, Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αιχμές για στημένη υπόθεση από Γιαταγάνα: Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Καμμένου

Οι ΑΝΕΛ προσφέυγουν στη δικαιοσύνη κατά της Γιαταγάνα

SHARE:

24Media Network