ΔΗΜΑΡ: "Παρών" στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012, στην Βουλή. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ακόμα ένα χτύπημα στη συνοχή της κυβέρνησης. Η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει υπέρ στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ η οποία συνήλθε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, με θέμα την στάση του κόμματος στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις των ΔΕΚΟ.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του Προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη και γι' αυτό περιορίστηκε στο ανωτέρω θέμα και δεν συζητήθηκε η γενικότερη στάση του κόμματος σχετικά με το πακέτο μέτρων και ειδικότερα τις αλλαγές στα εργασιακά.

Σύμφωνα με αρμόδιους κοινοβουλευτικούς παράγοντες του κόμματος, η ΔΗΜΑΡ προσανατολίζεται στο να δηλώσει "παρών" επί της αρχής του νομοσχεδίου στην αυριανή ψηφοφορία και να καταψηφίσει τα άρθρα 2, 3 και 5 που αφορούν το ποσοστό του Δημοσίου στις στρατηγικής σημασίας ΔΕΚΟ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης διατυπώθηκαν από ορισμένους, απόψεις για συνολική καταψήφιση του νομοσχεδίου με αφορμή τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι η διαπραγμάτευση για τα νέα μέτρα ολοκληρώθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
SHARE:

24Media Network