Δημήτρης και Ζανέτ Τσίπρα: Η συκοφαντία θα αντιμετωπιστεί στα δικαστήρια

Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου
Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου EUROKINISSI

Τα αδέρφια του πρωθυπουργού κατηγορούν τη ΝΔ ότι διοχετεύει σε ΜΜΕ λασπολογίες. Νωρίτερα η Σπυράκη με νέα δήλωση της είχε επανέλθει στο θέμα της εταρείας των Δημήτρη και Ζανετ Τσίπρα, ενώ το Μαξίμου υποστηρίζει ότι η ΝΔ εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα γιατί η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια.

Για συκοφαντίες που διοχετεύει η ΝΔ σε ΜΜΕ κάνουν λόγο τα αδέρφια του πρωθυπουργού, Δημήτρης και Ζανέτ Τσίπρα με ανακοίνωση τους σχετικά με δημοσιεύματα για την τεχνική τους εταιρεία και δηλώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα απευθύνουν προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση για προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

ADVERTISING

Με δήλωσή τους ο Δημήτριος Τσίπρας και η Ζανέτ Τσίπρα τονίζουν ειδικότερα:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ διοχετεύει σε ΜΜΕ, που την στηρίζουν, αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων επισημαίνεται ότι η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπισθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει».

Νωρίτερα η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη,με δήλωση της είχε επανέλθει στο θέμα υποστηρίζοντας:

«Η τεχνική εταιρία ΔΙΟΔΟΣ της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησε να πάρει το 2012 ένα δημόσιο έργο ύψους 1.1 εκ ευρώ με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα. Και γι’ αυτό, το 2015, ο αδελφός του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσίπρας παραπέμφθηκε σε δίκη.

Τον Αύγουστο του 2016 ο νόμος Παρασκευόπουλου άλλαξε νύχτα, προκειμένου να μην εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση του κ. Δημήτρη Τσίπρα από το δικαστήριο.

Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις για τα πραγματικά περιστατικά».

To γραφείο τύπου του πρωθυπουργού απαντώντας στην κ.Σπυράκη υποστηρίζει ότι η ΝΔ εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα καθώς μένει από επιχειρήματα στην οικονομία με την έξοδο από τα μνημόνια, ενώ προειδοποιεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πόθεν έσχες του.

"Οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη  επίθεση λάσπης του αρχισυντάκτη των εφημερίδων του κου Μαρινάκη - και παρεμπιπτόντως αρχηγού της ΝΔ - καθώς και της βοηθού του, κας Σπυράκη, θα δοθούν από τους θιγόμενους εκεί που ορίζει ο νόμος, δηλαδή στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ωστόσο όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν γιατί η ΝΔ εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα.

Η κυβέρνηση βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια στα οποία η ΝΔ την καταδίκασε, η υπόθεση Novartis ωριμάζει και εγκυμονεί, ενώ  ο κ. Μητσοτάκης κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πόθεν έσχες του.

Μεγάλο το στρατηγικό αδιέξοδο και δικαιολογημένος ο πανικός. Και πώς να τον κρύψωμεν άλλωστε..." αναφέρει ειδικότερα η ανακοίνωση του Μαξίμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνεχίζεται η κόντρα ΝΔ - Μαξίμου με αλληλοκατηγορίες για λάσπη

ΣΥΡΙΖΑ: "Λάσπη με παραγγελία Μητσοτάκη" οι υποτιθέμενες αποκαλύψεις

SHARE:

24Media Network