Δημοψήφισμα στα Σκόπια: Δείτε πώς ψήφισε ο κόσμος ανά περιφέρεια

Στιγμιότυπο από την αίθουσα όπου θα γίνουν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόρα Ζάεφ μετά το τέλος του δημοψηφίσματος για την συμφωνία των Πρεσπών, στα Σκόπια την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.
Στιγμιότυπο από την αίθουσα όπου θα γίνουν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόρα Ζάεφ μετά το τέλος του δημοψηφίσματος για την συμφωνία των Πρεσπών, στα Σκόπια την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018. EUROKINISSI

Έκλεισαν οι κάλπες στην πΓΔΜ με την εξαιρετικά χαμηλή συμμετοχή να κρίνει τις πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια. Δείτε την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων. Δείτε ζωντανή εικόνα.

Απάθεια και αποχή φαίνεται πως επικράτησαν στο δημοψήφισμα στα Σκόπια με την συμμετοχή να κυμαίνεται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα (36,4%). Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι κινήσεις του πρωθυπουργού της χώρας, Ζόραν Ζάεφ, με φωνές να κάνουν λόγο ακόμη και για πρόωρες εκλογές.
 

Δείτε στον διαδραστικό πίνακα που ακολουθεί τη συμμετοχή (επιλέξτε ώρα από το βελάκι turnout at...) αλλά και τα αποτελέσματα όπως θα ενσωματώνονται.

ADVERTISINGΣτον παρακάτω πίνακα βλέπετε τα αποτελέσματα όπως ενσωματώνονται.

Όπως μεταδίδει από τα Σκόπια ο απεσταλμένος του News 24/7, Μάνος Φραγκιουδάκης 20:30 (ώρα Ελλάδας) θα υπάρξει η πρώτη επίσημη τοποθέτηση του Ζόραν Ζάεφ από το Κέντρο Τύπου όπου αναμένουν δεκάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο.


Δείτε εικόνα ζωντανά από τηλεοπτικό σταθμό 1TV, της γειτονικής χώρας:


Το News 24/7 βρίσκεται στα Σκόπια με τον απεσταλμένο του Μάνο Φραγκιουδάκη να στέλνει το κλίμα από την πρωτεύουσα της πΓΔΜ . Παρακολουθήστε τις εξελίξεις μέσω της Live Blogging πλατφόρμας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοψήφισμα στα Σκόπια, Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χιονοστιβάδα εξελίξεων στα Σκόπια - Ο Ζάεφ αποσύρει το tweet του για το δημοψήφισμα

Δημοψήφισμα στα Σκόπια: Ψήφισε ο Ζόραν Ζάεφ

Η συμμετοχή στα Σκόπια και η αντιπολίτευση στην Αθήνα

Δημοψήφισμα στην πΓΔΜ: Από τις Πρέσπες στην ελληνική βουλή

Έτσι πηγαίνουν στις κάλπες οι Σκοπιανοί

Δημοψήφισμα στα Σκόπια: Πιθανή η προκήρυξη εκλογών από τον Ζάεφ

SHARE:

24Media Network