Δόμνα Μιχαηλίδου: Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου με "επίκληση" στον Αϊνστάιν και τον εθελοντισμό

Η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου
Η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου EUROKINISSI

Αίσθηση προκάλεσε το μήνυμα της Υφυπουργού Εργασίας, με αφορμή την επέτειο του "Όχι", όπου παρουσίασε το έπος του '40 ως έναν ύμνο στον εθελοντισμό, ενώ έκλεισε το κείμενο με μία φράση για την κοινωνική προσφορά δίνοντας τα credits στον Αϊνστάιν.

Το μήνυμά της για την επέτειο του "Όχι" ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου έστειλε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, μέσα στο οποίο "έμπλεξε" το έπος του '40 με τον εθελοντισμό και τον Αϊνστάιν.

Γράφει συγκεκριμένα η υφυπουργός Εργασίας:

«Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παππούδων μας και την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα. Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη. «Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ'αυτόν».

Δόμνα Μιχαηλίδου: Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου με

Να σημειωθεί ότι η Δόμνα Μιχαηλίδου μετά τα σχόλια που προκάλεσε η ανάρτησή της αφαίρεσε το hashtag #alberteinstein.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 28 Οκτωβρίου
SHARE: