Ευκλείδης Τσακαλώτος: “Ένα ανήμπορο κράτος βουλιάζει στα λασπόνερα”

Ευκλείδης Τσακαλώτος: “Ένα ανήμπορο κράτος βουλιάζει στα λασπόνερα”
Ευκλείδης Τσακαλώτος INTIME NEWS/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Την ακύρωση της ομιλίας του ανακοίνωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τονίζοντας πως βρίσκεται στο πλευρό όλων όσοι πλήττονται από την κακοκαιρία.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανακοίνωσε πως ακυρώνεται η προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη (7/9), ομιλία του στη Νέα Ιωνία, τη στιγμή που “ένα ανήμπορο κράτος βουλιάζει στα λασπόνερα”.

“Η είδηση του θανάτου τεσσάρων συνανθρώπων μας – και με άγνωστη ακόμη την εξέλιξη της κακοκαιρίας – μας έχει συγκλονίσει, ενώ οι καταστροφές είναι αδύνατο να υπολογιστούν”, σημείωσε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

Στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό όλων όσοι πλήττονται.

Η είδηση του θανάτου τεσσάρων συνανθρώπων μας – και με άγνωστη ακόμη την εξέλιξη της κακοκαιρίας – μας έχει συγκλονίσει, ενώ οι καταστροφές είναι αδύνατο να υπολογιστούν.

Θεωρώ αυτονόητη και επιβεβλημένη την αλλαγή του όποιου προσωπικού προγράμματος, κατά συνέπεια και την ακύρωση της σημερινής μου ομιλίας στη Νέα Ιωνία.

Την ώρα που ένα ανήμπορο κράτος βουλιάζει στα λασπόνερα, την ώρα που οι κάτοικοι μετράνε τις πληγές τους, την ώρα που μια κυβέρνηση αδυνατεί να εφαρμόσει ένα σχέδιο αντιμετώπισης της καταστροφής, οφείλουμε να είμαστε εδώ, παρόντες και παρούσες, συναισθανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα