"Εγώ στήνω κ*λο και εσείς διώχνετε επενδύσεις;"

"Εγώ στήνω κ*λο και εσείς διώχνετε επενδύσεις;"

Οργισμένος ο δήμαρχος Στυλίδας Α. Γκλέτσος για το ότι η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης γνωμοδότησε αρνητικά για μία επένδυση. Δείτε το ξέσπασμά του (Vid)

Άστραψε και βρόντηξε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Στεράς Ελλάδας.

"Ελάτε στη Στυλίδα, που μοιράζουμε συσσίτιο σε πρώην νοικοκυραίους. Θέλω εκατό τόνους πετρέλαιο και δεν έχω τα χρήματα και παρακαλάω, στήνω κ... για να μου βάλουνε ανεμογεννήτριες.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διώχνουμε επενδύσεις που θα φέρουν χρήματα και ανάπτυξη στον τόπο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Σκύρου αλλά και τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που συνεδρίαζε για μεγάλη επένδυση αιολικού πάρκου στην Σκύρο.

Υποστήριξε ακόμα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ότι πρέπει να γίνει η επένδυση παρά τις αντιδράσεις της δημοτικής αρχής Σκύρου και ότι ο ίδιος παρακαλάει την εταιρεία αμέσως μετά να έρθει και στη Στυλίδα, τονίζοντας ότι οι επενδύσεις αυτές είναι τόσο μεγάλες, που βοηθούν όχι μόνο τους Δήμους αλλά και όλη την Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης γνωμοδότησε αρνητικά για τη συγκεκριμένη επένδυση -η εταιρεία ΕNTEKA S.A. σκοπεύει να επενδύσει 500-600 εκατομμύρια ευρώ σε αιολικά πάρκα-, αφού όπως είπαν τα μέλη της αντιδρά η τοπική κοινωνία και οι φορείς της Σκύρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γκλέτσος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γκλέτσος: "Εγώ στήνω κ... και εσείς διώχνετε επενδύσεις;"

SHARE:

24Media Network