Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γερουλάνος: Πιθανότατα στις 29 Νοεμβρίου το debate των υποψηφίων

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γερουλάνος: Πιθανότατα στις 29 Νοεμβρίου το debate των υποψηφίων
Ο Παύλος Γερουλάνος ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUOKINISSI

Επιβεβαιώνει τα όσα έχουν ακουστεί για debate μεταξύ των 5 υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Παύλος Γερουλάνος.

Για το πολυσυζητημένο debate των 5 υποψηφίων για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε ένας εκ των 6 υποψηφίων, Παύλος Γερουλάνος.

Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η στάση του Γιώργου Παπανδρέου, αναφορικά με τη διεξαγωγή debate στη δημόσια τηλεόραση, όλα δείχνουν πως η διαδικασία θα προχωρήσει κανονικά, όμως μόνο με τους 5 υποψήφιους, εκπρόσωποι των οποίων έστειλαν αιτήσεις στην ΕΡΤ για να φιλοξενήσει την τηλεοπτική συζήτηση.

«Σύμφωνα με τα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται πως θα γίνει ένα ντιμπέιτ μεταξύ των 5 υποψηφίων στη δημόσια τηλεόραση, πιθανότατα στις 29 Νοεμβρίου», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γερουλάνος επεσήμανε ότι επιθυμία όλων είναι να υπάρξει συμμετοχή σε αυτή την τηλεμαχία όλων υποψηφίων, τόνισε ωστόσο ότι δεν μπορεί να ερμηνεύσει την άρνηση του κ. Παπανδρέου.

Σε άλλο σημείο, απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την κούρσα λόγω της συμμετοχής του κ. Παπανδρέου.

Αναφορικά με τη στάση που θα τηρήσει σε περίπτωση εκλογής του στο 2ο γύρο, ο Παύλος Γερουλάνος φάνηκε συγκρατημένος, λέγοντας ότι δεν είναι ώρα για μία τέτοια συζήτηση ωστόσο επεσήμανε ότι δεν θεωρεί πως η υποψηφιότητά του στρέφεται υπέρ ή κατά κάποιου άλλου υποψηφίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα