Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Παπανδρέου: “Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος”

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Παπανδρέου: “Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος”
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου KONTARINIS GEORGE/EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο εκλογικό κέντρο στο Παλαιό Δημαρχείο Ταύρου προκειμένου να ψηφίσει για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής με τους ψηφοφόρους, τα μέλη αλλά και τους έξι υποψήφιους να προσέρχονται στις κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών που διεξάγεται, σήμερα, Κυριακή (5/12).

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο εκλογικό κέντρο στο Παλαιό Δημαρχείο Ταύρου προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές, ενώ στις δηλώσεις του αμέσως μετά τόνισε πως “με την ψήφο μας δίνουμε ελπίδες στους δημοκράτες και προοδευτικές λύσεις στα λαϊκά προβλήματα τα προβλήματα του ελληνικού λαού και της χώρας”.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου KONTARINIS GEORGE/EUROKINISSI


“Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος”

“Σήμερα με την ψήφο μας, με τη συμμετοχή μας, πρώτα από όλα μεγαλώνουμε την παράταξη, την κάνουμε ισχυρή, δυναμική παράταξη. Δίνουμε ελπίδες στους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της χώρας, ελπίδα με πυξίδα τις αξίες μας, τις αρχές μας, θα δώσουμε και προοδευτικές λύσεις στα λαϊκά προβλήματα, στα προβλήματα του ελληνικού λαού και της χώρας. Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές πράγματι, με τη σημαντική δουλειά τους συνέβαλαν στις δημοκρατικές αυτές διαδικασίες, οι οποίες αναδεικνύουν τη φωνή του πολίτη σήμερα και μας δίνουν όλους χαρά και αισιοδοξία για το αύριο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα