Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Παύλος Χρηστίδης – “Είναι μία ημέρα που πρέπει να θυμόμαστε τη Φώφη Γεννηματά”

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Παύλος Χρηστίδης – “Είναι μία ημέρα που πρέπει να θυμόμαστε τη Φώφη Γεννηματά”
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης EUROKINISSI

Στο εκλογικό κέντρο στο δεύτερο κτήριο του Δημαρχείου της Αθήνας ψήφισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης. Ιδιαίτερη αναφορά στη Φώφη Γεννηματά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής με τους ψηφοφόρους, τα μέλη αλλά και τους έξι υποψήφιους να προσέρχονται στις κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών που διεξάγεται, σήμερα, Κυριακή (5/12).

Συνοδευόμενος από τη σύζυγο και την κόρη του, λίγο μετά τις 09:00 , ο Παύλος Χρηστίδης, ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, έφτασε στο εκλογικό κέντρο στο δεύτερο κτήριο του Δημαρχείου της Αθήνας, στην οδό Λιοσίων στο Μεταξουργείο, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

“Είναι μια ημέρα που πρέπει να θυμόμαστε τη Φώφη Γεννηματά γιατί χωρίς αυτή δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα”

«Είναι μια καινούργια ημέρα για το ΠΑΣΟΚ για το Κίνημα Αλλαγής. Είναι μία ημέρα στην οποία ο ήλιος λάμπει. Μια ημέρα που πρέπει να θυμόμαστε τη Φώφη Γεννηματά γιατί χωρίς αυτή δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κ. Χρηστίδης.

Λίγη ώρα αργότερα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Παύλος Χρηστίδης έγραψε “Η ανανέωση, η ενότητα, η προοπτική της Παράταξης είναι στο δικό σου χέρι. Η γενιά μας είναι και θα είναι παρούσα. Vamos”, ζητώντας τη στήριξη των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα