Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε σε Κασσελάκη και Αχτσιόγλου

Διαβάζεται σε 2'
Ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας SOOC

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, τηλεφώνησε και στον Στέφανο Κασσελάκη και στην Έφη Αχτσιόγλου.

Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών, συνεχάρη και τους δύο για τον αγώνα που έδωσαν.

Νωρίτερα, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο δημαρχείο Καισαριανής, όπου δήλωσε:

«Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο, όποιαν ή όποιον αποφασίσουν οι χιλιάδες Έλληνες.

Είναι λοιπόν με μία έννοια, μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μία βαριά παρακαταθήκη, αλλά και ευτυχής, γιατί η μαζική συμμετοχή, η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα.

Γιατί οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνες στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί, ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα