Έκτακτη συνέντευξη Τύπου Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
Διαβάζεται σε 1'
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην ανασύρει την υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο.
- 27 Απριλίου 2026 11:51
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, το απόγευμα της Δευτέρας (27/4).
Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επί της Χαριλάου Τρικούπη 50.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά τη σημερινή απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος αποφάνθηκε ότι δεν ανασύρεται από το αρχείο η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.
Πιο συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος βάζει στον «κάλαθο των αχρήστων» την πολυσυζητημένη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία άνοιγε ο δρόμος για εκτενή έρευνα γύρω από τις υποκλοπές μέσω του συστήματος Predator.
Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, στο οποίο είχε διαβιβαστεί η απόφαση προκειμένου να αποφανθεί αν και με ποιο τρόπο θα γινόταν περαιτέρω έρευνα -όπως ζητούσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου κ. Ασκιανάκης- αποφάσισε ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις προκειμένου να ελεγχθεί κανένα απολύτως ζήτημα.