Επικοινωνία Κοτζιά με Ζάεφ-Ντιμιτρόφ

Επικοινωνία Κοτζιά με Ζάεφ-Ντιμιτρόφ
O Νίκος Κοτζιάς Eurokinissi

"Η ιστορία πρέπει να είναι σχολείο και όχι φυλακή" αναφέρει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σε τιτίβισμά του για την υπερψήφιση της συνταγματικής αναθεώρησης από το κοινοβούλιο της πΓΔΜ.

Επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ και τον πρώην ομόλογό του, υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Νικολά Ντιμιτρόφ, είχε ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μετά την υπερψήφιση από το κοινοβούλιο της γείτονος της συνταγματικής αναθεώρησης στην βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Κοτζιάς, εμπνευστής μαζί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τους δύο πολιτικούς της πΓΔΜ, της Συμφωνίας των Πρεσπών γνωστοποίησε την επαφή του μαζί τους, με μήνυμά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Φωτογραφία από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών AP

 

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της κίνησης Πράττω, “Μίλησα με Ζόραν και Νικόλα. Θυμηθήκαμε τις δυσκολίες, την κουραση, τις εντάσεις, την εμπιστοσύνη και τις ελπίδες που περάσαμε δουλεύοντας τη Συμφωνία. Ονειρευτήκαμε το κοινό μέλλον των 2 λαών. Βόρεια Μακεδονια καλώς ήρθες στη ζωή μας.Η ιστορία πρέπει να είναι σχολείο και όχι φυλακή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα