Επικοινωνία Βενιζέλου - Αθανασίου για τον νέο αντιρατσιστικό νόμο

Επικοινωνία Βενιζέλου - Αθανασίου για τον νέο αντιρατσιστικό νόμο

Επικοινωνία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου, με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου, για το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί

Επικοινωνία με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, «προκειμένου το νομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί, πέρα από τις διατάξεις περί ρατσισμού, ξενοφοβίας και κοινωνικής βίας, να περιέχει και όλες τις αναγκαίες ρυθμίσεις για την αποτελεσματική προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος και τη θωράκιση της ασφάλειας των πολιτών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο «έχει πάρει εδώ και πολλούς μήνες την πρωτοβουλία για τη ψήφιση ενός τέτοιου νόμου», αντιπροσωπεία του Κινήματος θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης για αυτό το θέμα, την Παρασκευή.

Επιπλέον, σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι πάντως οι πράξεις που έχουν τελεσθεί εμπίπτουν, ούτως ή άλλως, στην ισχύουσα ποινική νομοθεσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέο αντιρατσιστικό νόμο φέρνει άμεσα η κυβέρνηση

SHARE:

24Media Network