Επίσκεψη Μητσοτάκη στον "Ευαγγελισμό"

Φωτογραφία από την επίσκεψη του Κυρ.Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό
Φωτογραφία από την επίσκεψη του Κυρ.Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό EUROKINISSI

Για την πορεία της υγείας των τραυματιών από τη φονική φωτιά στην Αττική ενημερώθηκε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός επισκέφθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας των τραυματιών από τη φωτιά της Ανατολικής Αττικής.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Νάγια Μητσάκη, η οποία τον ενημέρωσε ότι στον Ευαγγελισμό νοσηλεύονται 18 τραυματίες από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, εκ των οποίων οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ένας σε μονάδα αυξημένης φροντίδας.

ADVERTISING

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον θάλαμο εγκαυμάτων και ενημερώθηκε από τον διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, Γ. Χαρκιολάκη, ενώ συνομίλησε και με αρκετούς από τους τραυματίες, οι οποίοι του περιέγραψαν τις τραγικές στιγμές που έζησαν τονίζοντάς του, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, ότι δεν είχαν καμία έγκαιρη ενημέρωση από την Πολιτεία για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, όπως και για την πλήρη απουσία συντονισμού από τις αρμόδιες αρχές κατά τις κρίσιμες ώρες. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε, τέλος, και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, και ενημερώθηκε από τον διευθυντή, Σπύρο Ζακυνθινό, για την πορεία της υγείας των τραυματιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας στο Μάτι: Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός

Π. Καμμένος: Η πολιτική αντιπαράθεση πάνω στους νεκρούς δεν ωφελεί κανέναν

Κόκκινος συναγερμός στο Μαξίμου

SHARE:

24Media Network