Επίθεση Κικίλια - Βαρβιτσιώτη για τους θανάτους στο hot spot της Μόριας

Διανοπμή λεξικών από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλας και τον Πρέσβη της Ελβετίας στην Ελλάδα Hans Rudolf Hodel στη δομή Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα, την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.  Οι κ.κ. Μουζάλας και Hodel θα διένειμαν στους φιλοξενούμενους της δομής λεξικά σε έξι διαλέκτους (Αραβικά, Φαρσί, Σορανί, Γαλλικά, Κιρμαντζί, Ουρντού) με μετάφραση στα ελληνικά και τα αγγλικά. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Διανοπμή λεξικών από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλας και τον Πρέσβη της Ελβετίας στην Ελλάδα Hans Rudolf Hodel στη δομή Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα, την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017. Οι κ.κ. Μουζάλας και Hodel θα διένειμαν στους φιλοξενούμενους της δομής λεξικά σε έξι διαλέκτους (Αραβικά, Φαρσί, Σορανί, Γαλλικά, Κιρμαντζί, Ουρντού) με μετάφραση στα ελληνικά και τα αγγλικά. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Στη Μόρια που πέθαναν είναι απλά Δευτέρα, έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να ζητά  μεγαλύτερη υπευθυνότητα και ανθρωπιά από όσους “βασίζονταν στη μικροπολιτική των μαγκαλιών”

Με μια ανάρτηση στο twitter ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Β. Κικίλιας επιτίθεται στην κυβέρνηση για την εκ μέρους της διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.

«Η Αμυγδαλέζα ήταν κολαστήριο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη Μόρια που έχουν πεθάνει 3 άνθρωποι σε 7 μέρες είναι απλά Δευτέρα!

#Moria», σχολίασε ο κ. Κικίλιας.

Από την πλευρά του ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ζήτησε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και ανθρωπιά από όσους βασίζονταν στη μικροπολιτική των μαγκαλιών. Ειδικότερα, δήλωσε:

«Σε διάστημα λίγων ημερών, στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων και παράνομων μεταναστών της Μόριας Λέσβου, έχουν καταγραφεί τρεις αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων, μια απόπειρα αυτοκτονίας και μια διακομιδή στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Τα περιστατικά αυτά πέρα από θλίψη, προκαλούν και έντονο προβληματισμό.

Για να ενδιαφερθεί ο - λαλίστατος κατά τα άλλα - κ. Μουζαλάς για το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί, έπρεπε να προηγηθούν όλα αυτά.

Γιατί μέχρι τώρα, παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις και επισημάνσεις μας και παρά τα σημαντικά κονδυλία που έχει λάβει η χώρα από την Ε.Ε., “κρυβόταν” πίσω από τις ανυπόστατες διαβεβαιώσεις του.

Λίγη περισσότερη υπευθυνότητα και ανθρωπιά από αυτούς που, όταν ήταν στην Aντιπολίτευση, βασιζόντουσαν στη “μικροπολιτική των μαγκαλιών”, δεν θα έβλαπτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network