Έρευνα για την ανάρτηση του βίντεο

Έρευνα για την ανάρτηση του βίντεο
Press conference held by the Independent Greeks political party concerning a case of attempted bribery involving the MP Pavlos Haikalis just before the presidential voting at the greek Parliament,in Athens, December 19, 2014 / , , , 19 , 2014 Nick Paleologos / SOOC

Δόθηκε παραγγελία για να ερευνήσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Παραγγελία για τη διενέργεια προκατακρικής εξέτασης απέστειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισιδ. Ντογιάκος, για τη δημοσιοποίηση του “παράνομου” οπτικοακουστικού υλικού που έυεσε στη διάθεση της Δικαιοσύνης ο Π. Χαϊκάλης.

Πρόκειται για το βίντεο αλλά και το ηχητικό απόσπασμα που αφορά στην υπό διερεύνηση δωροδοκία του βουλευτή των ΑΝΕΛ. Το υλικό αναρτήθηκε παρανόμως στο διαδίκτυο και οι αρχές αναμένεται να ερευνήσουν τον τρόπο αλλά και το ποιοι προχώρησαν στην επίμαχη πράξη.

Την ίδια ώρα δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης το πρόσωπο που κατονόμασε ο Π. Χαϊκάλης ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Φωτογραφία: sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version