Ερώτηση Βενιζέλου σε Τσίπρα για το ταξίδι στη Βενεζουέλα

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος EUROKINISSI

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας περί ταξιδιού Παππά στη Βενεζουέλα

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας περί ταξιδιού του τότε διευθυντή του γραφείου του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα το 2013, κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ.Βενιζέλος υποστηρίζει ότι το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου “τεκμηριώνει με μαρτυρίες και φωτογραφικό υλικό την πραγματοποίηση επίσκεψης στη Βενεζουέλα, το 2013, του τότε διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και νυν Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, τις επαφές του με συγκεκριμένο επιχειρηματία, τη μεταφορά του με το ιδιωτικό αεροσκάφος και τη φιλοξενία του σε ξενοδοχείο του επιχειρηματία αυτού σε νησί της Καραϊβικής, με τη συνοδεία Κύπριου δικηγόρου”.

Ερωτά ειδικότερα τον πρωθυπουργό:

“Πρώτον, αν αυτού του τύπου οι επαφές με κυβερνητικούς ή επιχειρηματικούς παράγοντες της Βενεζουέλας συνεχίστηκαν και μετά τον Ιανουάριο του 2015 από την Ελληνική κυβέρνηση, μέλη ή στελέχη της.

Δεύτερον, αν αυτού του τύπου οι επαφές επηρέασαν και πώς πολιτικές επιλογές της Ελληνικής Κυβέρνησης από τις 26.1.2015 έως σήμερα.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΠΑΣΟΚ, Αλέξης Τσίπρας, Βενιζέλος
SHARE:

24Media Network