Εσωκομματικός σεισμός στους ΑΝΕΛ

Εσωκομματικός σεισμός στους ΑΝΕΛ

Με πολιτικό "αποκεφαλισμό" προειδοποιεί βουλευτές ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ενόψει της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος

Με αντικείμενο τις εσωκομματικές εξελίξεις θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας (13/01) η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, τόνισε ότι οι βουλευτές «θα κληθούν όλοι να πουν τις δικές τους απόψεις. Θα καταλάβουν όλοι ότι είναι άλλο το κίνημα το οποίο έχει τους πολίτες που αποφασίζουν και το Εθνικό Συμβούλιο που είναι εκλεγμένο από το Συνέδριο, και άλλο η Κοινοβουλευτική Ομάδα".

Και πρόσθεσε: "Και θα καταλάβουν όλοι, ότι αυτή την στιγμή όλοι μας-γιατί έχουν κάνει όλοι οι βουλευτές μια εξαιρετική δουλειά σε όλο αυτό το διάστημα-δεν έχουν δικαίωμα με όλες αυτές τις δημόσιες αντιπαραθέσεις να δημιουργούν την εικόνα προς τον ελληνικό λαό ότι αυτό το κίνημα το οποίο είναι το μόνο που έχει κυβερνητική πρόταση και δικαιώνεται για τις θέσεις του, να μπορεί σέρνεται με τέτοια δημοσιεύματα και δημόσιες αντεγκλήσεις. Έχει ο καθένας τη δική του ευθύνη".

Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο κάθε βουλευτής έχει την δική του ευθύνη, έκανε λόγο για «μια παρεξήγηση, γιατί κάποιοι ενημερώθηκαν ότι δεν θα συγκληθεί και, κάποιοι ότι θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ελπίζω να είναι όλοι καλών προθέσεων και ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Αν κάποιοι είναι κακών προθέσεων και αν κάποιοι αποδειχθεί ότι αυτό που ήθελαν να κάνουν είναι, σε μια στιγμή που δικαιώνονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, να δημιουργήσουν πρόβλημα, θα αποκεφαλιστούν» κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πρόσκληση Καμμένου σε όσους δεν ψήφισαν τα μνημόνια

SHARE:

24Media Network